maanantai 27. huhtikuuta 2009

Vaasa KV

Käytiin vaasan näyttelyssä sunnuntaina. Aivan mahtava paikka tuo botniahalli, paljon tilaa ja hyvät kehät. Yhtään ei ollut ahdasta kehien ympärillä eikä kehässäkään. Meillä meni ihan kivasti siellä muuten, mutta Remu oli outo jollain tapaa. Riuhtoi välillä remmissä ja ei ollut yhtään niin rento kuin yleensä. Capo taas nautti täysin rinnoin tohinasta ja olikin taas energinen oma itsensä. Capo sai taas aloittaa bullmastiffit ja ihan kivasti se malttaa olla. Toki se vähän sähelsi ja meinas istua mutta kyllä se siitä. Tuomari kun kysyi ikää ja sanoin 10kk, niin ihmetteli vähän, sanoi että ai niin nuori? Capo sai tulokseksi tälläkertaa Juk EH2. Tyytyväinen olen kyllä, kun jannu on niin vauva ja kehittymätön. Liikkeet on takaa huonot, vetää semmosella omalla hassulla tyylillään, mutta kai se siitä iän kanssa =)

Tässä Capon arvostelu : Korrekti rotutyyppi, tarvitsee aikaa lopulliseen kehittymiseensä, otsapenkereen vielä kehityttävä paremmin. Oikeanlainen kaula, ylälinja ja hännän asento, hyvä luusto. Tarvitsee kehittyneemmän rinnan ja vahvemmat takajalat. Takaliikkeet hieman ahtaat.

Remu taas oli kyllä kunnolla mutta ihan selvästi ei nauttinut niinkuin yleensä, joka kerta on häntä heilunut koko ajan ja kattellut mua onnellisena, nyt ei millään ois jaksanut olla kopeloitavana. Seisoi kyllä paikallaan mutta huomas ettei niin piitannu, olis mielummin ollut ottamassa aurinkoa ! Remulle tänään siis Avo EH2.

Tässä Remun arvostelu: Hyvä rotutyyppi, hyvä luusto kokoonsa nähden, saisi olla parempi kallon ja otsapenkereen muoto, hyvä kaula ja ylälinja, oikea hännän asento. Etuosa riittävä, mutta saisi olla paremmat etukulmaukset. Tyypillinen turkin kuvio ja hyvä luonne.

Naapurin Maisa 10v veti omaan letkeään tyyliinsä ressaamatta turhista ja sai myös EH:n. Kiva päivä kaiken kaikkiaan ja oli kiva nähdä muita bullmatiffi-ihmisiä !!

Onnea vielä tätä kautta Riikalle ja Titolle upeasti menneestä päivästä! Jens sanoi kun nähtiin teidät ulkona, että eikö sen parhaimman ruusukkeen voisi viedä suoraan tonne Titon häkkiin :) Mä ajattelin et ei varmana kun nyt laitetaan kunnolla kampoihin mutta näinhän siinä taas kävi! :) ONNEA kaikille menestyneille ja tuloksiinsa tyytyväisille !!

Ei kommentteja: