torstai 9. heinäkuuta 2009

Pitkästä aikaa taas

Eipä oo jaksanut päivitellä tänne kun ei meillä erikoisempaa oo tapahtunut. Ollaan vaan vietetty letkeetä maalaiselämää.
Uimassa ollaan käyty muutama kerta, naapureiden Mette ui ihan mahtavasti, joten Capo päätti hypätä perään. Meitä oli paikalla 4 aikuista mutta kukaan ei ehtinyt reagoida kun Capo jo oli hypännyt. Painui veden alle, mutta pääsi pintaan ja ui rantaan. Tuo siis osasi hienosti uida mutta säikähti tietysti. Miehet oli hyppäämässä jo perään pelastamaan pientä miestä mutta niin se kääntyi ja tuli uiden rantaan. Remu ja Maisa kahlailee mutta eivät ui.

Öjbergetillä ollaan lenkkeilty ja sen takana olevalla pururadalla tietysti. Hienot on lenkkimaastotja koirat nauttii metsälenkeistä. Vaikka öjberget on noin pieni mäki, saa sinne kiivetessä kuitenkin itsensä lämpimäksi.
Tässä ollaan kiivetty mäelle ja vauhti alaspäin on kova.Kokkolan näyttelyyn ei lähdetty kun Capolla oli niin jumissa takapää että liikkui huonosti. Myöskään kauhajoelle ei lähdetä vaikka ensin niin mietittiin. Saa nähdä osallistutaanko enää mihinkään näytelmiin. Ehkä sit joskus 5 vuoden päästä jos nuo olis tarpeeks kehittynyt ;)

Lomia odotellaan kovasti että olis aikaa tehdä jotain kivaa. Muutama kuva loppuun.


Remu ja Capo3 kommenttia:

Rea kirjoitti...

Kiitos :) ihan hienostihan Tarppasen ura on alkanut.

Hyvältä nuo pojat näyttävät, muistan Capon Tampereen kv:sta oikein hieno poika!!

Hyvää kesää teille kaikille :o)

Heli ja tukankasvattaja Tilda ;) kirjoitti...

Tässä sitten taukoillaan molemmat näyttelyistä ja kun palataan kehiin niin voitetaan kaikki ja kaikkialla!!!!

Unknown kirjoitti...

Hieno blogi olen sinin poika jeri backholm tabletilla
Ps rakastan sua