keskiviikko 28. lokakuuta 2009

Kaikkea

Eipä oo taas ehtinyt päivittelemään. n kolme viikkoa sitten meille muutti ihan yhtäkkiä, suunnittelematta kissa. Mä oon aina ollut koiraihminen enemmän, en oo tykännyt kissoista ja jopa vähän pelännyt niitä kun en ymmärrä niiden maailmasta mitään. Kuitenkin Enni ja Jens lähti kattelemaan kissan pentuja ihan muuten vaan yks kaunis päivä. Yritin soittaa jossain vaiheessa perään, mutta ei vastannut ja meni pieni hetki kun tulivat ovesta sisään. Sanoi vaan että ei pystynyt vastaamaan kun toisella kädellä piti ajaa ja toisessa oli tämä ja näytti pientä kissanpentua. Oli kuulemma ihan järkyistä oloista, paskaisesta asunnosta jossa kissa lukittu huoneeseen, paskat ja ruuat sekasin lattialla.Oli joku vanha hampaaton mies joka oli työntänyt kissan jenssin syliin että vie jo pois tuo rääpäle. Niin kissa muutti meille, jotka ei ymmärretä niistä mitään. Oltiin ilman hiekkalaatikkoa, ruokaa tai edes tietoa siitä mitä kissanpennut syö. Soittelin ympäriinsä ihmisille joilla on kissoja, ja nht täytyy sanoa että ekan päivän jälkeen on sekä kissa, koirat että muu perhe elänyt tyytyväisinä sulassa sovussa. Madotin heti aluksi 2 kertaa peräkanaa ja rokotuksella käytiin viime viikolla. Terve ja onnellinen kissa. :)

Sunnuntaina kävin Capon kanssa kahdestaan seinäjoella näyttelyssä ja voi kun oli kivaa. Ainut mikä ahdisti oli se että tuomari heittää meidät kehästä käyttäytymisen takia tai antaa T:n, mutta hienosti meni. Pikku-C käyttäytyi oikeen hienosti ja tuomari antoikin yllätyksenä Eh:n. Oltiin enemmän kun tyytyväisiä tulokseen. Arvostelusta en tajua suoraan sanottuna yhtään mitään. Laitan sen tähän alle jos joku ymmärtää niin suomentakaa toki. ;)
Kyllä tuli taas todettua pienen hetken perusteella että kyllä on olemassa kivoja ja hauskoja omistajia muilla bullmastiffeilla, oli oikeen kiva nähdä meille uusia tuttuja.

Arvostelu : Masc hund und utu ännu väldi lätt Bra skalle o nus lite väl mycke undervätt Bra öron altt öpna frambenvin Ännu ung i sin hropp o länd Ngt branth i sitt körs rörs for bra steg(tai sleg) i sidan Dock saknar dygn i steget.

Hyvät korvat ja nuori kroppa mä ymmärrän mutta muúten kai jotain valittamista liikkeistää tai jostain muusta ?? No kivaa oli joka tapauksessa ja seuraavaksi suunnataan sit jyväskylään jos ei influenssat pukkaa päälle. Sinne mennään kolmestaan minä, jens ja C jo perjantaina.
Tässä mun kaikki rakkaat!

3 kommenttia:

Jenna kirjoitti...

Onpa suloinen kisu! Hyvä, että otitte kisun teille ja pääsi pois surkeista oloista!

Mie salaa toivon, että löydän jostain sattumalta kulkukissan, jonka voisin ottaa meille ;) Tuo isäntä ei oikein innostu miun kissahaaveista, mut ei se raaskis heittää sitä kulkuria poiskaan.

Unknown kirjoitti...

Teillä on niin söötti uusi laumalainen, hyvä kun otitte pienen pois kurjista oloista.
Hyvinhän C käyttäytyi kehässä ja näytti komealta.

Romulus kirjoitti...

Olipas arvostelu melkoista siansaksaa, taitaa kirjoittanut avustaja olla täysin ruotsinkielen taidoton... =) Tässä se mitä ymmärsin tuosta:
"..., vielä hyvin kevyt. hyvä kallo ja turpa, tosin hieman liikaa alapurentaa. Hyvät korvat,...jotain avoimista etujaloista. Vielä nuori kropaltaan ja pituudeltaan. hieman jyrkkä joku ja hyvät askeleet sivusta. Liikkeistä puuttuu kuitenkin painoa."
Toivottavasti tuosta oli jotain apua... =)
Ja ihanan kissan olette ottaneet kotiinne! Onnea uudesta asukista!!!