tiistai 2. joulukuuta 2008

Onnea Capo, 6kk

Meidän pieni mies on tänään jo 6kk. Iso poika jo, painoa eilen oli 36kg. Korkea kun mikä ja laiha kun luikku vaikka painoa on jo noinkin paljon. Tottelevainen kakara ja halukas oppimaan. Ruoka maistuu aina ja Capo itse ei haluisi ruuan määrään mitään rajoituksia. Nyt on alkanut olemaan kuulo vähän valikoiva. Sana tänne on pikkumiehelle ihan selvä, mutta nyt on alkanut ajattelemaan että ei kannata kiirehtiä luokse jos ei ole vastassa nyrkillinen nakkeja, ihan hyvin kerkeen vielä nostaan jalkaa.

CAPO 6KK




Mua on alannu ärsyttämään ruokakippojen kiliseminen lattialla, ja myös kaupasta ostetun ruokabaarin jalkojen kilinä vasten laattalattiaa. Hermo meni, joten päätettiin tehdä koirille omat ruokapöydät joihin upotettiin ruokakupit. Petsasin ne muuhun sisustukseen sopivaksi ja nyt ei enää kilise eikä kalise. Ihan kivat niistä tuli näin meikäläisen taidoilla mutta toki timpurit sais vielä hienommat. Nuo kelpaa meille hyvin.

Tänään meen taas iltavuoroon. Nyt lähden koirien kans ulos ja myöhemmin voisin käydä mustissa ja mirrissä täydentämässä ruokavarastoja hiukan. Ei muuta kun hyvää joulukuuta kaikille tasapuolisesti, muutama viikko niin pukki tulee :)

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

onnea capolle..:)

Niina kirjoitti...

Onnittelut! Hienot kupit pojilla. Kiva kun olitte kuvanneet harjoituksia. Pitäisi itsekin saada joskus aikaiseksi.

Viivi kirjoitti...

Onnea onnea Capo!! Ja todellakin hienot kuppitelineet ootte väsänneet!

Jenna kirjoitti...

Turbo lähettää onnittelut komealle veljenpojalleen puolivuotis synttäreiden johdosta! Makeet kuppitelineet oot kyllä tehnyt!

Kuka keksisi, kuinka näiden ryppyisten naamojen juomisen jälkeen ei lattiat lainehtisi vedestä ilman, että joutuu kuivaamaan naamaa pyyhkeellä...? En oo saanu opetettua noita pyyhkimään itse turpaansa juomisen jälkeen..