sunnuntai 19. huhtikuuta 2009

Taas on tovi vierähtänyt... =)

Joku kevätväsymys vissiin muhun iskenyt tän blogin osalta, muuten kyllä alkaa olemaan energiaa enemmän kun tarttis !! :)
Ollaan puuhailtu kaikenlaista normaalia päivät pitkät, ei erikoisempaa. Lenkkeillään, käydään metsässä, treenaillaan näyttelyjuttuja ja tokoakin.. Mä vaan tunnun mokailevan välillä niin kovasti noissa tokoliikkeissä, että koirat menee sekaisin. Pitäs nyt hetimiten päästä ohjattuun toko ryhmään.

Ihanat rapakelit on löytänyt meidätja ei auta pätkääkään vaikka pesis koirien tassut ulkoa tulon jälkeen koska jotenkin sitä hiekkaa meille kuitenkin ilmestyy. Monta kertaa päivässä sais imuroida, ja senpä takia ollaankin jätetty imuri eteisen lähettyville.
Karva on toinen juttu meillä mitä tuntuu olevan nyt liikkeellä. Sitä on siis ihan tajuttomasti joka nurkassa joten päätin kuitenkin edellisellä viikolla käydä ostamassa Furminatorin. Kaikki sitä kehuu niin on pakko koittaa. Oon nyt molempia poikia sillä harjannut ja tuntuu että sitä karvaa
tulee ja tulee...

Molempien koirien ruokahalu on nyt taas hyvä, Remu toki nirsoilee niinkun luonteeseen kuuluu, mutta syö kuitenkin. Jopa ihan pelkkiä napuja menee.. Lisäksi annetaan vaihtelevasti Neuta, lihaa, mahaa ja hapanmaitotuotteita joskus. Capo on hirmu iso mies jo, se jyrää kaikki alleen kun sille päälle sattuu ja perseellään tönii Remua pois edestä. Tottelevaiseksi on taas alannut, tai sitähän se on aina ollut mutta välillä sai useampaan kertaan huudella luokse metsässä tms, mutta nyt on taas niin miellyttämisen haluinen kaveri. Muutaman kuvan laitan vielä tältä päivältä illemmalla kun saan kuvat koneelle.
Mua vähän panikoituttaa Vaasan näyttely vaikka yleensä en osaa ressata turhista. Molemmat koirat oon vissiin ilmoittanu ja yhdenkin kanssa sekoilen aina niin hirveesti. Huh, no kai siitä selviää hengissä.

Sit vielä kysymys jos joku osaa auttaa. Jos saisin täältä vastauksen ennen huomista. Meinasin ilmoittaa Capon myös Tuurin näyttelyyn Remun lisäksi, mutta Capo täyttää 1v 2.6 ja näyttely on 7.6. Kuinka pitkä on rokotuksen varoaika ja voiko sen ottaa jo ennen kun koira on täyttänyt...?? Thankjyy jo valmiiksi teille viksuille ja viisahille :)

3 kommenttia:

Niina kirjoitti...

Eikö se rokote ole kuitenkin voimassa yhden vuoden, eikä koiran yhtä ikävuotta.

Vaasassa nähdään.

Sini Backholm kirjoitti...

Kyllä se kuitenkin on niin että vuoden ikäisenä annetaan rokotus. Koiran rokotusohjelman mukaisesti ne menee 12vko, 16vko ja 1v ikäisenä, sen jälkeen sit on tietyn ajan aina voimassa. No soitan huomenna ell jos joku ei osaa sitä ennen jo auttaa :)

Vaasassa nähdään !

Niina kirjoitti...

Heh, no sit meillä on rokotukset vanhentuneet :) Mutta soittele ell.