tiistai 21. huhtikuuta 2009

Vielä on olemassa ihanaakin ihanampia ihmisiä =)

Pakko laittaa tänne hauska juttu josta olen enemmän kuin onnellinen. Ihmettelin kun kaikille muille oli viime viikolla jo tullut vaasan näyttelylaput ja meille ei kuulunut. Rupesin jo miettimään että enkö ole sittenkään ilmoittanut koiria sinne ( jeps eli pätkii jo pahasti =) ) ... En löytänyt sähköpostista sitä vahvistusta näyttelyyn joten ajattelin että ehkä tein jotain väärin ilmossa mutta jotenkin kuitenkin muistin että ilmoittauduin sinne ja että vahvistuksenkin olisin lukenut silloin joku aika takaperin. Eilenkään ei postin seassa ollut lappuja joten olin jo menettänyt toivon, mutta tänään töistä tullessa oli kirje tullut laatikkoon. Kirjeen takapuolelle on kirjoittanut joku Tanja Iittalasta näin:

HEI!! Tämä teidän kuorenne oli jäänyt omaan kuoreeni kiinni, eikä siinä ollut edes frankkeerausta. Laitoin itse postimerkin ja pistän tulemaan, toivottavasti tuli ajoissa perille ja ONNEA NÄYTTELYYN !

Siis ihanasti tehty ja ihan jokainen ihminen ei olisi samaa tehnyt. Joku välinpitämätön olisi heittänyt kuoren vaikka roskiin, ja meillä olisi mennyt monta kymmentä euroa hukkaan kahden koiran ilmoittautumis maksuissa. Nyt täytyy kyllä ottaa naisen osoite selville ja lähettää joku pieni kiitos, olin niin otettu ! :)

Ei kommentteja: