lauantai 23. toukokuuta 2009

Ihanat kesäilmat.

Aivan upeat kesäilmat on ollut. Ollaan kylvetty lisää nurmikkoa etupihalle, kun viime vuonna ei kaikkea ehtinyt. Nyt on aidoilla rajattu ettei just kylvetyille nurmikoille saa koirat mennä, ja arvaas kuinka kivaa olis hyppiä aitojen yli kielletylle alueelle. =) Muut istutukset on kerran-pari merkattu, muuten saaneet olla aika rauhassa. Koirat nauttii silminnähden auringosta ja molemmat pojut makoilee nurmella onnellisena. Virtaa riittää kuummista päivistä huolimatta ja energiaa puretaan nykyään kaiken muun ohessa taistelemalla kepeistä ja muista.


Uimassa on käyty koirien kanssa mutta Capo ei uskaltautunut kun vähän koskemaan tassuilla veteen, mutta Remu meni paljon reippaammin kun viime kesänä. Haki keppejä niin syvältä että kastui kokonaan mutta että tassut hipoi kuitenkin maata ettei tarvinnut uida. Nyt vaan kesällä pitää viedä paljon naapurin Meten kanssa, ehkä pojutkin uskaltautuu kun Mette uisi vaikka koko päivän.
REMUN EKA KAHLAUS...

... JA ALLA CAPO NÄYTTÄÄ OMAN ROHKEAN TYYLINSÄ






Ilmoittauduin vielä kesäksi pariin näyttelyyn ja loppukesän juttuja katson vielä myöhemmin. Nyt ainakin mennään tuurin lisäksi pikku-C:n kanssa Kokkolaan 5.7 ja molempien kans ryhmikseen Kauhajoelle 8.8. Erkkariin ei lähdetä ehkä ollenkaan tai sit lähdetään turistiksi ilman koiria.

Voi miten ihana pikkuvaavi Boss meillä tänään kävi ekaa kertaa kylässä. Boss on alle 4kk englanninbulldoggi uros ja meidän pojat oli aivan myytyjä. Myös siis Jens :) On nuo pikku ruttuturvat vaan ihania. Toiset kaverit haki samanlaisen vajaa 6kk sitten, mutta tytön, kyllä nyt kelpaa ihastella ;)



SAAKOHAN TÄTÄ UUTTA LUUMUPUUTA VÄHÄ MAISTAA?


BOSS


TUTUSTUMISTA



Vielä semmoinen asia, että meidän Remun kaksi velipoikaa on tänään valioitunut, molemmat samana päivänä ;) Onnea komeille miehille Damille ja Urholle!!!
TÄSSÄ VIELÄ PIKKU-C JA PARHAAT YSTÄVÄT














Ei kommentteja: