keskiviikko 6. toukokuuta 2009

Kesä lähenee

Lämpöiset ilmat ollut viikonloppuna ja alkuviikostakin, mutta eilen satoi. Ollaan oltu viikonloppuna ulkona 12h päivässä molempina päivissä, laitettu pihaa ja istutettu puskia. Koirien kanssa ollaan leikitty ja treenailtu. Uimaan meinaan lähteä huomenna tai ylihuomenna koirien kanssa jos Capo uskaltautuis veteen. Remu ei hirveesti ui, tulee yleensä vedestä nopeasti pois mutta keppien perään menee. Mulla on nyt ke, to ja pe vapaat, niin on aikaa puuhailla koirien kanssa jotain erilaista. Mennään varmaan kaupunkiin, uimaan ja kaverin koiraa moikkaamaan.

Mua harmittaa että ilmoittauduin Tuuriin, nyt tarttis pitää pitkä tauko näyttelyistä... Muutenkaan en niistä tykkää kun en osaa, mutta on se jotenkin ärsyttävää kun ihmiset avoimesti katsoo arvostellen muiden koiria ja sit alkaa kaverin kanssa kauhee supina.. Huhhuh. Ulkonäyttelyt on tosin ihan ok, ei näe kaikkea :)

Capo seisoo kyllä hienosti kun treenaillaan tutuissa ympäristöissä mutta näyttelypaikallamä saan ite sen varmaan sen verran paniikkiin omalla käytöksellä etten uskalla pitää sitä katse mua kohti.. no kyllä se siitä ajan kanssa.

Nyt syömään iltapalaa ja huomenna taas aamusta heti ulos. Istutettiin yhdessä naapureiden kanssa 48 metsätuijaa rajalle aidaksi, ja onpa kova homma opettaa 4 jääräpäätä kiertänään ne ja olemaan pissailematta..
Pari kuvaa alle tältä päivältä.




2 kommenttia:

Jenna kirjoitti...

Onpa hienoja kuvia!

Kevätterveiset täältä Itä-Suomesta Turbon komeille veljenpojille :)

ja niistä näyttelyissä supisijoista ei kannata välittää. Niitä kun tulee aina valitettavasti olemaan..

Viivi kirjoitti...

Samaa mieltä Jennan kanssa..näyttelyissä arvostelijoista ei kannata välittää! Kun itse tietää, että omat koirat on niitä maailmanparhaita, niin antaa muiden supatella mitä supattavat ;) Hienosti nuo poijaat näyttävät kuvissa seisovan, turhaan vähättelet osaamistasi. Toivottavasti törmätään kesän aikana näytelmissä!