tiistai 4. marraskuuta 2008

Uusi viikko jälleen.

Huh miten nopeeta nämä päivät taas menee. Viime viikolla ollaan puuhailtu yhtä sun toista. Ollaan pössötetty naapureiden koirien kanssa, ja kaikki 4 karvaista kakaraa on painellut pitkin metsiä ja peltoja. On treenailtu omassa pihassa ja käyty metsälenkeillä.


Lauantaina oltiin pururadalla Niinan, Bennyn, Kukan ja Pihkan kanssa. Kivaa oli ja koirat nautti. Kaikki tuli hienosti keskenään toimeen. Capoa aluksi hetken jännitti Kukka kun yritti niin tohkeissaan ja kovaäänisesti saada Capoa leikkimään. Häntä oli hetken koipien välissä, mutta nopeasti ymmärsi yskän. Niin paineltiin menemään ja leikittiin melko nätisti. Remu ja Pihka sai metsähepuleita, Kukka ja Capo taas valitsi mielummin polulla painimisen. Kivaa oli meillä ihmisilläkin, pitääkin ottaa lähiaikoina uusiksi. Voi kun täällä lähellä olis enemmän bullmastiffiväkeä, kiva olis treffailla isommallakin porukalla.

Ihan mahtava fiilis kun molemmat koirat on niin energisiä ja iloisia. Molemmat syö hyvin ja tekee pahojaan :D Capolla on edelleen 2€ kolikot korvissa säästössä, mutta hyvät ne alkaa olemaan.

Harmittaa kauheesti, kun Capon pentueen tapaaminen olis tässä kuussa, mutta kun on sunnuntai päivänä ja Savonlinnassa asti, niin joudutaan jättämään väliin. Tarkoitus oli mennä, mutta kun en saanut viikonlopun perään maanantaita vapaaksi, niin pakko jättää väliin. Tapaaminen alkaa klo 12, ja aikaa siellä menee kuitenkin, ajaa illalla/yöllä kotiin yli 6h ja sit yöllä pitäis hakea lapset ja Remu että kerkee ma-aamuna klo 6.30 lähteä töihin ja hoitoon. Ei vaan onnistu. Jos oltais Jenssin kanssa kahdestaan, niin lähdettäis ilman muuta, mutta pakko ajatella muiden parasta...

Capo täytti toissapäivänä 5kk ja painoa on nyt vähän vajaa 29kg. Hoikka ja korkea poika, mutta nyt jo näkee että kasvaa isoksi. Tai ainakin siis tuota miniatyyri-Remua isommaksi, Nyt on säkäkorkeus eroa enää vain hiukan, vaikka toinen on vielä ihan vaavi. Tähän loppuun kuva tältä aamulta Caposta, ihana raikas ilma, ja joka paikka huurteessa.



CAPO 5KK


1 kommentti:

Niina kirjoitti...

Kiitos seurasta, kivaa oli. Kurja kun on noin pitkä matka, en kyllä itsekään lähtisi kun seuraavana päivänä töihin. Terkkuja pojille.