maanantai 27. lokakuuta 2008

Eilen Seinäjoen näyttelyssä.

Eilen oli seinäjoella näyttely johon lähdettiin Remun kanssa treenaamaan. Hienosti meni Remulla, tosi paljon yli odotusten. Oli Nuo Eri2 kera upean arvostelun. Kirjoitan sen alemmaksi. Näytillä oli 19 bullmastiffia, ja kerrassaan upeita! Urokset varsinkin oli kaikki ihan mahtavan näköisiä. Tiedettiinhän se ettei me sijoittua voida tuollaisessa joukossa, mutta silti Eri oli positiivinen yllätys. Autossa matkalla hallille sanoin Jenssille että EH on tavoite, mutta kunhan ei tule tyydyttävää, niin hyvin menee.

Hyvä kokonaisuus, kiva tyyppi, hyvä pää ja ilme, oikeanlaiset korvat ja silmät, erittäin hyvä niska ja olat, luusto keskinkertainen, hyvät kulmaukset, vahva liikkuja.
Siinä oli Remun arvostelu joka siis oli aivan huippu. Lihaksia kun alkais tuo pian kasvattamaan niin hyvä olis. Se on raasu niin pieni ja hento verrattuna muihin. Remun veli, Sulo, oli myös siellä ja vei voiton Remusta ollen Nuo Eri1. Sulo on niin paljon lihaksikkaampi kun Remu. Sulon omistajaa Hanskia vähän hirvitti kun Sulo ei oikeen meinaa sietää muita uroksia, ärisi ja murisi siellä ohikulkeville koirille. Mietittiin yhdessä mitähän meidän kehästä tulee kun pitäis yhdessä siellä olla, eikä Sulo voinut sietää Remua, mutta tosi hyvin meni. Myös PU kehä meni hyvin, vaikka lennettiinkin pihalle sieltä kun leppäkeihäät :D Kiva päivä kaikenkaikkiaan, vaikka oli ihan kamalan ahtaat kehät, eikä reunoillakaan juuri tilaa ollut.
Capolla oli illalla Jenssin kans viimeiset tottistreenit ja me kyllä kyseenalaistetaan tuon äijän oppeja jonku verran. Aina oon ollu sitä mieltä että tietää oman rotunsa niin hyvin, muttei tajua ettei samat temput tehoa kaikkiin koiriin ja ettei bullmastiffille voi olla niin kovakourainen ja hermo. No me vähän sovelletaan oppeja ja kysellään mielummin bullmastiffi-ihmisiltä neuvoja tarvittaessa.

2 kommenttia:

Riikka kirjoitti...

ONNEA TEILLEKKIN! Hieno sijoitus ja arvostelu ! Tästä on hyvä jatkaa !

Anonyymi kirjoitti...

Tulin vastavierailulle, kun olit käynyt blogissani =)

Hienosti teillä meni Seinäjoella, ja näinkin teidät kehän vieressä (ja kehässä), mutta enpä ehtinyt siinä sitten tulla moikkaamaan. Hienon arvostelun olette kuitenkin saaneet, kun taas meillä tuo punkero on läskiensä lisäksi myös liian matala... =D

Jos passaa laitan teidän blogin blogini linkkeihin?!