torstai 8. tammikuuta 2009

Ensimmäisiä kuvia vuodelta 2009.

Uusi vuosi meni hyvin, pojjat vähän mietiskeli mikä pauke kuuluu muttei kumpikana pelännyt. Remu kaatoi mut kyllä kun yritti lähteä rakettia metsästämään ja minä samaan aikaan keskityin muuhun, mutta pieni perseelle lento ei haitannut =)
Ollaan lenkkeilty kovissa pakkasissa, peuhattu naapurin koirien kanssa ja koirat on vihdoin päässyt uutta saunaa kokeilemaan. Kyllä ne nauttii!
Tänään oli Mari, Joona ja Ronja-rottweiler meillä leikkimässä, ja voi kun koirat rakastaa toisiaan. Capo ja Ronja peuhaa jatkuvasti, molemmat kun on kakaroita, ja Remukin välillä villaantui oikeen kunnolla. Metsässä ollaan oltu ja treenailtu seisomista Capon kans. Ilmoitin molemmat Tampereen ryhmikseen helmikuussa ja vielä mietin otanko molemmat vai vaan Capon tampereelle maaliskuussa näyttelyyn.

Tänään meen Remun kans kaupunkiin kera Niinan. Saas nähdä mitä maalaistollo Remu tuumaa ihmisvilinästä. Kuvia alkaaneelta vuodelta!
Remu, Ronja ja Capo pitkästä aikaa yhdessä



Leikkiä

Ronja metsässä



Remu ja Capo metsässä




Seisomisharjoitus ja lihava emäntä


1 kommentti:

Jenny kirjoitti...

Käydään teidänkin blogia lueskelemassa tasasin väliajoin joten saisinko laittaa linkin meidän blogista teidän blogiin? Menipä vaikeeks :) Eli yritän kerätä meidän sivulle bullmastiffi-aiheista blogilistaa ja tulitte mieleen :)
T. Jenny& Bullmastiffi Brando
www.brandonblogi.blogspot.com