maanantai 26. tammikuuta 2009

Uusi viikko taas

Eilen palauduttiin turun reissusta! Oli oikein kiva reissu kaikin puolin. Lähdettiin lauantai aamuna ajelemaan turkuun ja matka meni kivasti neljässä tunnissa ilman pysähdyksiä. Muutama minuutti ennen hotellia Capo oksensi autoon. Ihmisvilinä turun keskustassa aiheutti ensin pieniä paniikkikohtauksia koirissa, eikä Capo uskaltanut pissata mihinkään, mutta tottuivat nopeasti että kaikki ulkoilu reissussa oli kaupunkikävelyä.
Kun oltiin viety koirat ja tavarat hotelliin, lähdettiin käymään Raision ikeassa. Sieltä haettiin naapureille muutama tavara. Sitten takaisin hotelliin ja koirien kanssa kunnon lenkille. Kuljettiin kaupungissa ja joen varrella. Capokin uskalsi jo merkkailla.. =)

Sunnuntaina käytiin aamupissalla, aamupalalla ja koirat sai aamuruuan, sit lähdettiinkin kohti turkuhallia. Huh mikä määrä autoja, ihmisiä ja koiria. Onneks molemmat omat koirat osasi nyt olla fiksusti ja rauhallisesti "rodunomaisesti" muista piittaamatta. Kävelivät nokkapystyss halliin sisään niinkun maailmanvalloittajat. Paljon oli hienoja koiria ilmoitettu näyttelyyn ja mukavia ihmisiä :) Damin eli Remun veljen omistajat olivat paikalla ilman koiraa, samoin oli Eino omistajineen eli Capon veli. Huipputyyppejä!!

Saatiin taas aloittaa koko bullmastiffi show, Capon kanssa siis kehään. Ensin Capo säikähti kun tuomari tuli, pakitti vähän, mutta leppyi heti ja antoi tutkia. Hampaiden näyttö meni ok, samoin muu ronklaaminen. Juoksu on vaivalloista Capolle,kun on niin epäsopusuhtainen. Capo oli pen3 eli viimeisiksi ei jääty mutta ei oltu KP:n arvoisia.

Capon arvostelu
Rodulle tyypillinen uros, oikeat pään mittasuhteet. Oikeat vartalon mittasuhteet. Oikea luuston vahvuus. Ilme on tyypillinen mutta silmät vähän pyöreät. Haluaisin enemmän massaa. Ei liiku oikeanlaisesti takaa.
Kaikki nämä ihan totta. Capon silmät näyttää tosi isoilta nyt kun pää on tollanen kapea ja luihu... Takaliikkeet on heikot, se on ollut tiedossa mutta parantuneet on jo jonkun verran. Muuten koira on ihan jees.
Remu omaan letkeään tyyliinsä ei piitannut mistään hallissa, otti nokosia keskellä käytävää ja pussaili vähän joitain tuttuja koiria. Kehässä Remu oli oikein mallikkaasti, seisoi hyvin ja juoksi innoissaan. Jonkun nartun hajut oli ilmeisesti yhteen kohtaan jäänyt edelliseltä rodulta kun nenä maassa yritti olla siinä samassa kohdassa koko ajan. Tuomari oli tiukka eikä turhaan Eriä jaellut. Nuorissa uroksissa ei saanut kukaan eriä. Remu voitti luokkansa ollen Nuo EH1. Olin oikein onnellinen, koska Remun taakse jäi upeat koirat. Olin ihan ihmeissäni enkä meinannut millään uskoa.
Remun arvostelu
Rodunomainen. Erittäin hyvä pää. Hyvä runko. Riittävät lihakset, mutta kaipaisin lisää massaa. Tyypillinen ilme, oikeat liikkeet.
Tänään sit olin Remun kanssa lonkka ja kyynärkuvissa. Meni ihan kivasti, nukahtamiseen meni melko kauan, samoin heräämiseen. Nytkin nukkuu ihan kanttuvei, mutta käveli itse autoon ja pois. Kuvat lähti Hultholmin mukaan kyynärät nollana ja lonkat Ceenä. Pitääpi odotella ja katsoa miten tulevat takaisin. Samalla reissulla tehtiin virallinen sydänkuuntelu kun siitä nyt niin kuhistaan, ja hyvät oli tulokset. Lähti kennelliittoon tulos puhtaana, ei sivuääntä tms. Nukutusaineen varoaika on 4vkoa ja Tampereen näyttely on kolmen viikon päästä, joten Remu ei ainakaan lähde sinne matkalle. Pitää katsoa lähdetäänkö kuitenkin Capon kanssa vai jätetäänkö väliin molempien osalta!

Ei kommentteja: