sunnuntai 11. tammikuuta 2009

Sunnuntai!

Ihana viikonloppu taas takana, vaikkakin oon ollut töissä. Koirat nauttii lumesta ja ulkona peuhaamisesta kun on ollut alle 10astetta pakkasta. Oli se viimeviikkoinen -17 vähän liikaa itse kullekkin. Naapureiden kanssa ollaan pulkkailtu ja oltu ulkona. Koirat juoksee ja leikkii yhdessä kaikki 4. Aivan mahtava säkä käynyt naapureiden kanssa =) Rakennettiin vuosi niiden jälkeen, Sundom on ruotsinkielinen kylä ollut oikeestaan aina, nyt vasta on suomenkielisiä alkanut tulemaan enemmän. Ostettiin tontti ja naapurissa asui suomenkielinen nuoripari joilla bullmastiffi-narttu Maisa ja bordeauxindoggi-narttu Mette. Alusta asti yhteistyö sujui hyvin, Jami nautti narttujen seurasta ja kun Remu muutti meille, tuli kaikista neljästä parhaat kamut. Toki nuo ruttuiset koirat usein lyöttäytyi yhteen enemmän ja se iso musta lammas jäi vähän syrjään =) Sielujen sympatiaa noilla punaisilla koirilla! Capoa odotettiin innolla meille, ja kaikki otti brindle-pojan hienosti vastaan. Nyt kun kaikki 4 koiraa on samalla aaltopituudella, pitää meidän pojat yhtä ja kiusaavat naisia. Takkiin tulee välillä kunnollakin kun Mette näyttää kuka määrää, mutta pojat alistuu aina naisten tahtoon. (Miksei ihmisilläkin mee noin) =)

Remu on taas lähes kokonaan lopettanut syömisen, taitaa olla taas Meten juoksuaika lähellä jollei jo alkamassa. Se panee meidän miesten päät niin sekaisin, että pitää aloittaa kolmen viikon paasto ja alkaa laulamaan ulkona ollessa kauniita säveliä jos pääsis vaikka vähän koittamaan =) Toivon kovasti ettei Capoon vaikuta, Jami ja Remu nimittäin lopetti molemmat syömisen aina juoksun ajaksi. Harmittaa vaan jos on alkamassa, ja ehdin jo ilmoittaa Remun turkuun ja tampereelle näytelmiin, mutta ei sitä voi viedä näytille jos on aliravitun näköinen taas sit. Turun näyttelyyn mennessä ei varmaan kerkee vaikuttamaan niin paljon ,mutta tampereelle kyllä. Viime kerralla ennen juoksua oli Remun paino 48kg, muutamassa viikossa tippui niin paljon että oli alle 44kg kun juoksu loppui. Nyt ollaan puolivuotta syöty hyvällä ruokahalulla ja paino 50kg. Jos taas tippuu paljon, niin hermo menee. Sporttinen kroppahan tolla Remulla on muutenkin eli on suht hoikka, mutta laihtuessa siltä katoo posket ja kaikki, joten pääkin näyttää paljon pienemmältä. Raakaruokinta kiinnostais jonku verran mutta en koe tietäväni siitä tarpeeksi. Uskon että Remu söis paremmin jos olis jotain vastustamatonta ruokaa, mutta nuo perus naput, jauheliha, neu, piimä ym ei oo suurinta herkkua.

Tänään mentiin Jenssin kans saunaan ennen mun töihin lähtöä ja taas koirat tunki mukaan. Tai siis mielelläänhän me ne sinne otetaan kun on iso sauna ja paljon tilaa, ja selvästi huomaa kuinka pojat nauttii.

Nyt jatkamaan hommia että pääsee joskus kotiinkin takas !!

Ei kommentteja: