maanantai 29. syyskuuta 2008

Hohhoijakkaa mikä rantalenkki

Noniin, päätettiin tänään lähteä töiden ja ruuan jälkeen kävelemään lapsien ja koirien kanssa rantaa pitkin. Auto jätettiin farokselle ja siitä lähdettiin vankilanrantaa kohti. Ekana heti tuli vastaan bullmastiffi narttu, oli 2-vuotias ja Ruotsista haettu. Ihan pieni hetki annettiin koirien leikkiä, mutta sit lähdettiin kävelemään. JOKAINEN vastaantulija ensimmäisen 500m aikana kiersi meidät kaukaa, jopa ihan puistikoiden väliin meni, pyöräilijät kaarsi ohi ja varsinkin muut koirahmiset paineli joko laiturille pakoon tai sit puiden taakse piiloon. Hohhoi! Eilen oli tuossa ihan lähellä se purematapaus, jossa Bullmastiffi puri 2-vuotiasta lasta, joten olihan se arvattavissa että meidän koirien näkyminen ja vielä kahden lapsen seurassa on ihmisten mielestä vaarallista.
Ihan mentiinkin just tänään osittain sen takia että saa katsoa miten ihmiset reagoi, ja täytyy myöntää että tuli vähän paska fiilis. Pohjalaisessa on tänään ollut kysely: Pitäisikö Bullmastiffit kieltää... 65% kyllä, 35% ei.

No mukavasti meillä muute meni, ihana ilma ja kaikki nautti olosta. Koirat osas olla tosi hienosti, eikä välittänyt muista koirista vähääkään, Remukaan ei muuta kun katsonut kohti ja jatkoi matkaansa. Capolla meni tosin häntä koipien väliin aina kun tuli pikkukoiria vastaan. Capo kävelee uskomattoman hienosti remmissä, vaikka onkin liian vähän totutettu. Tänäänkin käveli Jenssin vieressä mukisematta ja vetämättä aivan upeesti, vaikka velipoika välillä saikin hepulin kun lensi lehtiä pitkin poikin.

Pikkupojat punnittiin tänään, Capo on n. 21kg ja ikää 17vkoa, Remu on 47kg ja ikää 1v7kk (juu pikkumies, mutta muutenkin kehittyy hitaasti ja naapurin Meten juoksut ja korvatulehdus verotti Remulta hetki sit 4kg... Nyt saanu jo vähä takaisin)

Huomenna meen iltavuoroon, niin ehtii metsälle kirmaamaan heti aamusta kun muut ei vielä oo liikenteessä.

Ei kommentteja: