sunnuntai 28. syyskuuta 2008

Kiirettä pukkaa..

Ei meinaa ehtiä ollenkaan tänne päivittämään, kun on niin kova kiirus päivisin. No maanantaina Capo tuli 16 viikkoa, ja tiistaina oli sit rokotus. Nyt saapi alkaa tapaamaan kavereita kunnolla..

Matkalla rokotukseen Capo oksensi ensimmäisen kerran autoon. Ei ole voinut koskaan pahoin, toisin kun Remu oli pienenä... Aina se oksensi, vaikka auto liikkui 500m. Noh siitäkin selvittiin, ja sit lähdettiin Capon kanssa Mustiin ja Mirriin Neu-ostoksille. Siellä oli niin jumalattoman pelottavat likuovet, ettei meinannut poju uskaltaa sisälle :D Sain kuitenkin houkuteltua, ja ulos meno menikin sit hienosti.
Naapurin koirien kans on leikitty päivittäin ja tänään sit oltiin Capon kans tuossa Sundomin luontopolulla/pururadalla tapaamas Niinaa ja Pihkaa. Voi mikä ihana pikkunen sielläkin oli. Capon ja Pihkan ikäero on vajaa 2kk. Capoa vähän sekin ekaksi jännitti, mutta kun pääsi vauhtiin ja löyty hevosen paskaa niin jo rupes juttu luistamaan. :D Tosi hienosti molemmat vauvat käyttäytyi, olivat suurimman osan ajasta vapaana, välillä aina otettiin kiinni.






Capo on nyt ilmoitettu koirakouluun, 8.10 aloittaa. Käydään Caponkin kanssa samalla kouluttajalla kun ollaan muidenkin kanssa käyty. Se on hyväksi kouluttajaksi meidän osalta todettu, niin miksi sitä suotta vaihtamaan. Remun kanssa nuo on edelleen kun paita ja peppu, ja juttu luistaa myös naapurin koirien, kaverin rotikan ja näköjään pihkankin kanssa. Nyt alan totuttamaan enemmän muihin koiriin kun rokotukset on kunnossa. Capo pelkää kaikkia pikkukoiria, isojen kans kun on tottunut elämään...

Tässä meidän pikkumies 16viikon iässä metsänvartijana... Luulee omistavansa pururadankin.

1 kommentti:

Niina kirjoitti...

Kiitos seurasta. Mukavaa oli :) Nappisilmille terveisiä tytöiltä!