perjantai 12. syyskuuta 2008

Metsäleikkejä ja autoilua

Tänään oltiin koko perheen voimin metsässä juoksentelemassa. Lapset nautti ja koirat riehui minkä kerkes. Jens treenas Remun kanssa myös hakua vähän ja siitähän poika nauttii kovasti. Capo katteli vaan kauempaa et miks tuo painaa 100 lasissa mettään isännän perään. Ihana ilma ollut tänään ja koirien kans ollu lähes koko päivän touhuilemas milloin mitäkin.

Capo osaa hienosti jo käskyjä. Odottaa hienosti lupaa ottaa ruoka, tulla ulos yms, myös istu, maahan ja tänne on iskostunut jo loistavasti päähän. Upea Erikoistapaus meillä :D

Remu syö jo tosi hienosti, ei voinu alkaa 3vkon syömättömyyden jälkeen tarjoamaan täyttä satsia ruokaa mutta nyt menee jo.

Capo on niin jääräpäinen tapaus ettei koskaan Remun kans oo tollasta ollut. Remu heittää sen milloin mistäkin pois häiritsemästä, kun Capon mielestä on täysin ok mennä kesken Remun syömisen sen kipolle tai kun Remu syö luuta, keppiä tai mitä vaan. Remu murahtaa ja tönäsee Capon pois tai sit itse vaihtaa paikkaa, mut Capo vaan hyökkää uudestaan. Muutaman kerran on ottanut pikkuveikkaa kunnolla kiinnikkin, ja vaikka Capo vingahtaa ja lähtee pakoon, on se sekunnin päästä takaisin kimpussa. Toki mekin puututaan asioihin mut parempi olis alkaa uskomaan Remua ettei saa selkäänsä.

Muutama kuva metsäreissusta, näissä tosin ollaan jo loppupäässä pururataa joten kieli roikkuu ja kuola valuu... Mut onhan ne bullmastiffejä.











Loppuun vielä kuva meidän kummipojasta Ronista joka ihastui Remuun niin täysin että syötti sille kaikki omat maissinaksunsa. Remu rakastui myös poikaan, siellä ne yhdessä istuskeli keskellä meidän keittiönlattiaa ja mussutti herkkuja :D


2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Capo kuullostaa Pihkalta =D Ne olis varmaan tuhoisa pari. Meillä syödään eri huoneissa... :)

Jenna kirjoitti...

Moi! Löysin vahingossa tänne teidän blogiin :) Meillä asustaa myös kaksi bullmastiffia; 4-vuotias uros Turbo ja 2-vuotias narttu Darra. Turbo lähettää terveisiä veljenpojilleen Remulle ja Capolle ;)