maanantai 20. lokakuuta 2008

Taas maanantai!

Taas on uusi viikko alkanut, kuinka nää viikot menee niin nopeasti??
Eilen oli taas treenit molemmilla pojilla. Remun kans ei mennyt niin hyvin kun yleensä. Kaverin rotikka tuli kans pitkästä aikaa, ja nuo lapsuusaikojen parhaat ystävät halus leikkiä keskenään, eikä keskittyminen ollut paras mahdollinen. Meni kuitenkin ihan ok, mutta huomas että Remu olis halunnut tehdä mielummin jotain muuta. Pääasia oli kuitenkin, ettei ollut jäänyt mitään traumaa edelliskerrasta, kouluttajaakin moikkas ihan intona.

Capon treenit alkoi heti meidän jälkeen. Olivat harjoitelleet eka kerran seuraamista eilen, ja oli mennyt kuulemma tosi kivasti. Mä syytän kyllä itseäni tuossa Remun seuraamis hankaluudessa, oon pentuna opettanut sen väärin ja hyväksynyt liikaa edistämistä ja nyt saan ite siitä kärsiä. No oppia ikä kaikki, ja parempaan päin on jo toki menty. Capolla pidetään nyt vielä yksi viikko painoja korvissa vaikka alkaa olemaan aika hyvät. Taittuu kyllä oikein, mutta aavistuksen on noussut. Nyt ne on toisen viikon, eka viikon jälkeen otettiin päiväksi pois, mutta eilen pantiin takaisin.

Seinäjoen näyttelylaput tuli viimeviikolla. Tosi paljon oli Bullmastiffeja, 19kpl! Kiva nähdä paljon komeita koiria ja itse treenata kehäkäyttäytymistä. (mulla siis yleensä hankalampaa kun koiralla :D ) Harmi että naapurin Metellä on kuuri päällä niin eivät pääse tulemaan. Olis ollu kiva että pääsevät kun oli ilmoitettu 6 borkkua, aika paljon!

Nyt siivomaan tuoholaisen jälkiä, Capo oli purkanut meidän Enni-neidin nallen, joka oli sisältä täynnä vanua ja semmosia pieniä helmirakeita. Ihmeen vähällä ollaan Capon kanssa kyllä päästy. Remu tuhos paaaljon... Muutettiin tänne just rakentamaamme taloon kun Remu oli n. puoli vuotias ja kodinhoitohuoneen ja työhuoneen seinät tuli syötyä lähes kokonaan.. Huonekaluihin ei ole kumpikaan onneksi koskenut, doggi oli nimittäin sellanen tuholainen silloin aikanaan ettei yksikään huonekalu säästynyt!

1 kommentti:

Viivi kirjoitti...

Kiitos onnitteluista meidän tyttöjen blogissa.
Tsemppiä teille sinne Seinäjoelle. Me ei sinne tulla, kun täytyyhän sitä välillä kotosalla ja töissäkin olla ;D Koitat vaan ottaa lungisti, niin koirakin vaistoo, että ei tässä ole mitään jännitettävää! Lihapullia paljon mukaan!